• Home
 • Nieuws
 • Optredens
 • About
 • Video
 • Muziek
 • Foto’s
 • Boekingsinformatie
 • 07 
  Sep 2011 

  Nu te downloaden ANGIE van Blinde Ed

  Ik heb jullie al weken lekker gemaakt maar nu is het echt zover.

  Op veler verzoek heb ik ANGIE als single uitgebracht. Je kunt hem vanaf vandaag downloaden via alle downloadwinkels en natuurlijk ook via ITunes. Hier alvast een linkje: http://www.legaldownload.net/Blinde-Ed  Ik hoop dat jullie er net zo tevreden over zijn als ik.

  Vanavond vieren we dat met een knallende release party in Café Buitenlust te Achterveld. Er zijn nog maar een paar kaartjes over dus haast je als je er bij wilt zijn en bel: 0342 – 451327  De toegang is gratis.

  Op het programma staan: Blinde Ed, Jantine (X-Factor), Alex (Bossie Rooie Rozen), DJ B&No, Huub Peters (Soundmixshow, X-Factor) en MOOI WARK De Presentatie is in handen van Balthazal van Puffelen (3FM, Zwarte Cross Radio en Optimaal FM)  Dussss, misschien tot vanavond…..?

  Rock on, ED

  Your Reply