• Home
 • Nieuws
 • Optredens
 • About
 • Video
 • Muziek
 • Foto’s
 • Boekingsinformatie
 • 09 
  Sep 2011 

  Artikel op de Veronica site na het optreden op 9 sept.

  Wát een respect verdient @BlindeEd voor z’n optreden bij @RickvanV!!

  10 september 2011 | Author Jaap Kansloos

  Doorgaans plaatsen we op deze site slechts uitzendingen in volledige danwel geknipte vorm, maar ditmaal zijn we ècht onder de indruk geraakt van Ed: Een éénmans-band, die middels z’n keyboard, volledige bands weet te reproduceren!
  Wat weet deze bijzondere man virtuoos elk gevraagd nummer op een sublieme wijze ten gehore te brengen!
  Slechts gewapend met z’n keyboard, weet Blinde Ed op een absoluut unieke manier, elke luisteraar met z’n vakkennis te charmeren!
  Niet het feit dat Ed blind is, “greep” ons, maar het oeverloze genre van muzieknummers die deze “vakidioot”, op elk gevraagd moment weet op te hoesten, vonden we zéer bijzonder, waardoor we deze extra posting absoluut gerechtvaardigd vinden, om buiten de uitzendingen (die uiteraard terug te luisteren zijn op deze website), nog even op een extra, of aparte manier de aandacht te vestigen op @BlindeEd!
  Wij als beheerders van de website, mogen alleen maar hopen, dat Ed op een gelijkwaardige manier heeft genoten van z’n bezoek in de studio bij Rick, als hoe hij ons heeft laten genieten van zijn muziek!
  Het was een zéér memorabel optreden (en hopelijk mogen we (binnenkort) nog vaker genieten van deze virtuoos)!!
  (NOTE to Ed: “normaal” is onze Geknipte Versie, zelden langer dan een uur, maar middels jouw bijdragen (die we simpelweg er niet uit KONDEN slopen in de *muziekloze versie*, omdat het simpelweg TE lekker klonk om jouw muziek eruit te slopen) weet je te veroorzaken, dat we na jouw optreden bij Rick, zelfs in de *korte versie* niet binnen de anderhalf uur konden komen qua bestandgrootte).
  Deze man verdient het respect wat hem toekomt!! (Hopelijk mogen we middels onze website daar een bijdrage aan leveren!)

  Your Reply