• Home
 • Nieuws
 • Optredens
 • About
 • Video
 • Muziek
 • Foto’s
 • Boekingsinformatie
 • 14 
  Feb 2015 

  Carnaval in Concordia – Hoogland

  Carnavalsvereniging de Eemschuumers organiseert een knalfeest in Zaal Concordia:
  De tijden veranderen en Concordia zelf is Hip en Happening maar de oude vertrouwde sferen keren terug naar de kleine zaal. Omdat Hooglanders nou eenmaal ouwehoeren willen, presenteren wij met gepaste trots ” ‘t Proathuus”. Om al dit geouwehoer in goede banen te leiden hebben wij zanger en keyboardvirtuoos Blinde Ed als gastheer aangewezen. Blinde Ed kennen we van X-Factor 2011, maar eigenlijk speelt hij natuurlijk het liefst carnavalshits! Dat treft, want dat is nou net wat wij willen horen!

  Grote zaal; ‘Hossen, polonaise en opblaaskrokodillen’
  Zorg dat je luchtfles bijgevuld is als het hossen begint, want je raakt gegarandeerd buiten adem van het dansen en springen! Om een hoekje gluren bij de grote zaal is er niet meer bij, want voor je het weet ben je bij je schouders gepakt om in een ouderwets gezellige polonaise te belanden. Arie Ribbens neemt deze avond het roer stevig in handen, dus neem een duik in het diepe en kom een kijkje nemen in de grote zaal.

  Comments are closed.