• Home
 • Nieuws
 • Optredens
 • About
 • Video
 • Muziek
 • Foto’s
 • Boekingsinformatie
 • 07 
  Jun 2011 

  PERSBERICHT: Blinde Ed te gast in Theater De Schalm – Veldhoven

  Blinde Ed te gast bij Scrum in ‘A night at the pub’.

  Vrijdag 17 juni is Blinde Ed te gast in ‘A night at the pub’, de theatervoorstelling van Scrum.  In Theater De Schalm in Veldhoven brengt Scrum die avond het Schotse muziekgevoel tot leven! De bühne wordt omgebouwd tot heuse kroeg. Een ieder die ooit in een Schotse kroeg is geweest, weet dat daar geen avond hetzelfde is. Daarom nodigt Scrum vaker gastmuzikanten uit. Het geeft een extra impuls aan het Schotse kroeggevoel. Blinde Ed is al langer een bekende van de band. De blinde rocker behoeft na zijn succesvolle deelname aan X-factor geen introductie meer. 

  Sinds een aantal jaren is folkband Scrum een graag geziene gast op menig festival in binnen- en buitenland. Zo hebben de muzikanten reeds de bühne gedeeld met The Dubliners en waren zij in 2009 de ontdekking van het internationale Skagen Folkfestival in Denemarken. 

   ‘A night at the pub’ is geïnspireerd op een trip die de band naar Schotland maakte. Daar ervoeren de mannen van Scrum het authentieke Schotse kroeggevoel. Dit unieke gevoel, samen met hun liefde voor de rauwe, eerlijke en energieke muziek, willen ze dan ook graag met het publiek delen. Deze voorstelling kenmerkt zich door zowel fenomenale en uitzinnige als ook kleine, intense momenten, wat een krachtige voorstelling met veel beleving oplevert. Geniet van saamhorigheid, vriendschap, muziek en drank. Hef samen met Scrum het glas tijdens ‘a night at the pub’: Slainte Mhath!

  Scrum bestaat uit Skottie (zang, gitaar, banjo, mandoline), Maurits (viool), Marco (bas, accordeon), Robin (gitaar), Oscar (drums) en Fred (bagpipes, tin whistle). 

  Kijk voor meer informatie en speeldata op www.scrummusic.nl

  Your Reply