• Home
 • Nieuws
 • Optredens
 • About
 • Video
 • Muziek
 • Foto’s
 • Boekingsinformatie
 • 25 
  Aug 2011 

  Rectificatie bericht AD m.b.t. Dorpsdag Hoevelaken

  Door een misverstand tussen de journalist van het AD enerzijds, en de organisatie van de Dorpsdag Hoevelaken en Blinde Ed anderzijds, is er een artikel gebubliceerd met onjuiste informatie.  In tegenstelling tot wat er vermeld staat zullen er GEEN singles van Blinde Ed verloot worden.  De officiële releasedatum is 7 september, kortom, een verloting op 27 augustus zit er niet in. Natuurlijk kan iedereen vanaf 7 september de single downloaden van Itunes en andere downloadkanalen.

  Om de pijn te verzachten hebben de Stichting Dorpsdag Hoevelaken en het management van Ed toch iets leuks verzonnen. Er worden 2 kaarten verloot voor de exclusieve Single Releaseparty bij café Buitenlust in Achterveld. Daarnaast ontvangen de winnaars op 7 september Ed’s nieuwe single en de CD uit 2006.

  Your Reply