• Home
 • Nieuws
 • Optredens
 • About
 • Video
 • Muziek
 • Foto’s
 • Boekingsinformatie
 • 07 
  Sep 2011 

  Exclusieve singlepresentatie van Blinde Ed op 7 September met Mooi Wark, Alex, Huub Peters, DJ B&No en meerrrrrrrrrrr

   Woensdag 7 september brengt de Amersfoortse zanger Blinde Ed (bekend van o.a. X Factor) zijn eerste officiële single uit. Vanaf dat moment is de single ook te downloaden via Itunes en andere downloadkanalen. Natuurlijk vraagt zo’n moment om een luidruchtig feestje!

  In samenwerking met café Buitenlust te Achterveld presenteert Ed zijn single tijdens een exclusieve releaseparty, en jij kunt daar bij zijn! Info over kaarten staat onderaan het artikel.

  BLINDE ED zingt zijn single live maar daar blijft het niet bij. MOOI WARK komt een knallende show neerzetten en ook  DJ B&No (bekend van de Zwarte Cross) zal de boel flink op zijn kop zetten. ALEX (Bosse rooi rozen & Meissie meissie), Sway en Jantine Mak kruipen ook het podium op. Nieuwtjes maken wij in de loop van deze week via www.blinde-ed.nl en de Social Media bekend.

  Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.00 uur. Toegang alleen met kaart en goed humeur. Dresscode: Hollywood meets Achterveld Kaarten haal je af bij café Buitenlust of je bestelt ze bij het management van Blinde Ed. Wees er snel bij want op = op !

  Café Buitenlust,  Hessenweg 337 te Achterveld Tel. 0342 – 451 327 www.cafebarbuitenlust.nl

  Management Blinde Ed 06 – 2816 3806 management@blinde-ed.nl www.blinde-ed.nl

  Your Reply