26 
Apr 2015 

De Herberg van Rune – Ruinen

Koningsnacht in Ruinen, boel gaat op z’n kop!


Adres: Westerstraat 60 7963 BD Ruinen
Aanvang: 23.00 uur
Entree: 
16 
May 2015 

Benefiet De Wens Van Bjorn – Boekel

Benefietconcert met optredens van Blinde Ed, BZB, The Big Shake en de regiobands The Skills en Jambalaya Moonshine. Binnenkort volgt de rest van het programma.

Progeria is een verouderingsziekte waaraan wereldwijd zo’n 100 kinderen lijden. De gemiddelde levensverwachting van kinderen met deze ziekte is dertien jaar. In Europa poogt jaarlijks een gezin, met een kind dat lijdt aan Progeria, een lotgenotenbijeenkomst te verzorgen in haar land. Vanwege de aard van de ziekte hechten alle gezinsleden veel waarde aan deze bijeenkomsten. Voor de zomer van 2015 heeft Bjorn, voor zover bekend het enige progeriapatiëntje in Nederland, zich ten doel gesteld alle progeriafamilies in Europa uit te nodigen voor een geweldige week in Nederland!
Zowel reis als verblijf zijn een jaarlijks terugkerende kostenpost die voor de meeste gezinnen niet of nauwelijks is op te brengen. Om die reden probeert het ontvangende gastgezin in samenwerking met de Progeria Family Circle middels het werven van sponsors, zowel financieel als in natura, de kosten voor de andere gezinnen zoveel als mogelijk te beperken.


08 
Jul 2015 

De Herberg van Rune – Ruinen


Adres: Westerstraat 60 7963 BD Ruinen
Aanvang: 21.00 uur
Entree: