30 
Jan 2015 

Besloten optreden – Breda


Adres: 
Aanvang: 
Website: 
Entree: 
31 
Jan 2015 

Robert’s Pub – Veenendaal

Tijdens het Veenendaalse Rembrandtfestival speelt Ed in Robert’s Pub 100% NL


Adres: J.G. Sandbrinkstraat 1a 3901 EW Veenendaal
Aanvang: 20.00 uur
Entree: Gratis
14 
Feb 2015 

Carnaval in Concordia – Hoogland

Carnavalsvereniging de Eemschuumers organiseert een knalfeest in Zaal Concordia:
De tijden veranderen en Concordia zelf is Hip en Happening maar de oude vertrouwde sferen keren terug naar de kleine zaal. Omdat Hooglanders nou eenmaal ouwehoeren willen, presenteren wij met gepaste trots ” ‘t Proathuus”. Om al dit geouwehoer in goede banen te leiden hebben wij zanger en keyboardvirtuoos Blinde Ed als gastheer aangewezen. Blinde Ed kennen we van X-Factor 2011, maar eigenlijk speelt hij natuurlijk het liefst carnavalshits! Dat treft, want dat is nou net wat wij willen horen!

Grote zaal; ‘Hossen, polonaise en opblaaskrokodillen’
Zorg dat je luchtfles bijgevuld is als het hossen begint, want je raakt gegarandeerd buiten adem van het dansen en springen! Om een hoekje gluren bij de grote zaal is er niet meer bij, want voor je het weet ben je bij je schouders gepakt om in een ouderwets gezellige polonaise te belanden. Arie Ribbens neemt deze avond het roer stevig in handen, dus neem een duik in het diepe en kom een kijkje nemen in de grote zaal.


Adres: Kerklaan 3 Hoogland
Aanvang: Zaal open vanaf 20.00 uur
Entree: Kaartverkoop donateurs: vanaf 20 januari 2015 (€ 12,-) Kaartverkoop niet-donateurs: vanaf 27 januari 2015 (€ 14,-) Kaarten zijn te koop bij Bruna Hoogland en Wijnhuis Alexander
15 
Feb 2015 

Surprise Act

Tada tada…..
Dit houden we nog even geheim ;-)


Adres: Info volgt
Aanvang: 13.00 uur
Website: 
Entree: 
16 
Feb 2015 

De Roskam – Achterveld

Ook dit jaar natuurlijk weer dik feest in de Roskam


Adres: Hessenweg 212 3791 PN Achterveld
Aanvang: 14.30 uur
Website: 
Entree: 5 euro inclusief 1 consumptie tickets via voorverkoop vol = vol
26 
Apr 2015 

De Herberg van Rune – Ruinen

Koningsnacht in Ruinen, boel gaat op z’n kop!


Adres: Westerstraat 60 7963 BD Ruinen
Aanvang: 23.00 uur
Entree: 
16 
May 2015 

Benefiet De Wens Van Bjorn – Boekel

Benefietconcert met optredens van Blinde Ed, BZB, The Big Shake en de regiobands The Skills en Jambalaya Moonshine. Binnenkort volgt de rest van het programma.

Progeria is een verouderingsziekte waaraan wereldwijd zo’n 100 kinderen lijden. De gemiddelde levensverwachting van kinderen met deze ziekte is dertien jaar. In Europa poogt jaarlijks een gezin, met een kind dat lijdt aan Progeria, een lotgenotenbijeenkomst te verzorgen in haar land. Vanwege de aard van de ziekte hechten alle gezinsleden veel waarde aan deze bijeenkomsten. Voor de zomer van 2015 heeft Bjorn, voor zover bekend het enige progeriapatiëntje in Nederland, zich ten doel gesteld alle progeriafamilies in Europa uit te nodigen voor een geweldige week in Nederland!
Zowel reis als verblijf zijn een jaarlijks terugkerende kostenpost die voor de meeste gezinnen niet of nauwelijks is op te brengen. Om die reden probeert het ontvangende gastgezin in samenwerking met de Progeria Family Circle middels het werven van sponsors, zowel financieel als in natura, de kosten voor de andere gezinnen zoveel als mogelijk te beperken.


08 
Jul 2015 

De Herberg van Rune – Ruinen


Adres: Westerstraat 60 7963 BD Ruinen
Aanvang: 21.00 uur
Entree: